HOE VIND JE JOUW PERFECTE MAAT?

Omdat NYDJ verschillende kwaliteiten denim gebruikt en omdat ieders lichaam anders gevormd is, raden we je aan om een goed passende jeans die je al hebt op te meten om de juiste maat van NYDJ voor jou te bepalen.

De maat opmeten

Pak je favoriete spijkerbroek en spreid hem uit op een vlakke ondergrond. Leg een meetlint over het breedste deel van de jeans, ter hoogte van de heup en het kruis. Vermenigvuldig die meting met twee. Nu heb je de heupmaat. Ga naar onderstaande tabel om uw NYDJ-maat te bepalen.

Voorbeeld: je hebt 50 cm gemeten. Vermenigvuldig dit met twee; de heupomvang is dan 100 cm. Uit de tabel blijkt dat dit overeenkomt met NYDJ maat 38.

NYDJ MAATTABEL

Wist je dat we naast Regular pasvormen ook extra korte en lange lengtematen verkopen? Petite stijlen hebben een lengtemaat van 75 cm (29,5”) en passen perfect bij een lichaamslengte tot 1,63 m. Tall stijlen zijn ideaal voor vrouwen met lange benen, doordat ze een lengtemaat hebben van 91,5 cm (36”).

 

Lees hier meer over de verschillende pasvormen.

CONVERSION CHART

REGULAR

PETITE

TALL

PLUS

TOPS

De maat opmeten

Ben je niet zeker van de juiste maat? Gebruik de volgende meetinstructies en controleer de bovenstaande tabel om uw maat te vinden.

1. Borst

Meet je borst horizontaal, van oksel tot oksel.

2. Schouders

Meet je schouders horizontaal, van schoudernaad tot schoudernaad.