De juiste pasvorm is alles

NYDJ, voorheen bekend als "Not Your Daughter's Jeans", werd in 2003 opgericht om een gat in de markt voor damesdenim te vullen. In die tijd bestonden comfortabele en flatterende jeans voor elke vrouw simpelweg niet. De meeste jeans hadden een lage taille en zaten oncomfortabel. En als ze wel goed zaten, waren ze gewoon niet stijlvol. Onze unieke stretchjeans met Lift Tuck®-technologie werden ontworpen om vrouwen te helpen een maatje kleiner te lijken, te voelen en te dragen. Dit allemaal met behulp van een eigen afslankpaneel met een gepatenteerd criss-cross ontwerp, om de voorkant platter te maken en een vormgevende constructie om de rondingen aan de achterkant te liften.

Sindsdien is onze missie als jeansmerk gegroeid om vrouwen van top tot teen te voorzien van de perfecte pasvorm en ze hun eigen stijl te laten ontdekken. Gemaakt voor alle figuren, maten en leeftijden zijn onze collecties jeans, broeken, rokken en tops ontworpen en zorgvuldig samengesteld om elke vrouw de look en feel te geven waar ze naar op zoek is.

In 2020 zijn we begonnen met het produceren van duurzame kleding met de lancering van onze BlackLast™ en BlueLast™ Denimtechnologie. Daarnaast hebben we ons aanbod uitgebreid met onze Sustainable collectie. Hier vind je jeans, broeken en tops die gemaakt zijn van 100% biologisch katoen en gerecyclede materialen en waar milieuvriendelijke technologieën worden gebruikt. Natuurlijk zonder de pasvorm en kwaliteit te veranderen.

Ondanks dat we blijven innoveren bij NYDJ, is één ding altijd hetzelfde gebleven: onze toewijding aan het ontwerpen van tijdloze en trendy items die elke ervoor zorgen dat elke vrouw zich comfortabel en zelfverzekerd voelt – als de beste versie van haarzelf.

Vind jouw perfecte pasvorm