OVER NYDJ

NYDJ – de perfecte jeans voor iedere vrouw

Bij NYDJ geloven we dat er voor iedere vrouw een perfecte jeans bestaat. Zo een waar je van droomt en de seconde dat je hem eindelijk aanhebt, denkt: ‘Ja, dit is hem!’ Voor ons en vele anderen bestond deze broek niet. Daarom zijn we hem zelf gaan ontwerpen. Een comfortabele jeans met de perfecte pasvorm die de voorkant flatteert en je rondingen vormgeeft, waardoor jij er mooi, zelfverzekerd én stijlvol uitziet.

NYDJ is in 2003 opgericht en sindsdien gevestigd in Los Angeles, California, dé denimhoofdstad van de wereld. NYDJ wordt hier omringd door alles wat met denim te maken heeft. Als nummer één op het gebied van innovatieve jeans, laten onze designers zich constant inspireren door de nieuwste technieken en laatste trends. Dit alles met één doel: het creëren van de perfecte jeans.

Wij zijn een merk voor vrouwen, door vrouwen. Hierdoor kennen we het vrouwelijke figuur als geen ander. We streven ernaar om vrouwen er prachtig en vol zelfvertrouwen uit te laten zien - de mooiste versie van zichzelf. NYDJ jeans zijn voorzien van onze exclusieve Lift Tuck® Technology die de buik platter maakt en de vrouwelijke rondingen accentueert voor een prachtig silhouet. Want wij weten dat je er met de perfecte jeans niet alleen geweldig uitziet, maar je ook geweldig voelt.

Maar NYDJ stopt niet bij denim. Naast onze uitgebreide jeanscollectie bieden wij een breed assortiment aan broeken en rokken in verschillende materialen, kleuren en pasvormen. Uiteraard allemaal ontworpen met onze unieke Lift Tuck® Technology. Naast onze seizoenscollectie hebben wij ook de collectie Essentials by NYDJ, met tijdloze items die het hele jaar door verkrijgbaar zijn.

Een complete look
Omdat wij geloven dat je van top tot teen zelfvertrouwen kunt uitstralen, hebben we ook een brede collectie aan tops die elk figuur flatteren. Ontworpen volgens met de nieuwste kleuren en prints zijn onze tops perfect te combineren met onze slankmakende jeans. Het kreukvrije materiaal maakt ze ideaal voor je alledaagse outfits. Dankzij de langere, geplooide achterkant vallen onze tops perfect om het lichaam.

NYDJ is het nummer één denimmerk in winkels in de Verenigde Staten* en is verkrijgbaar in meer dan 30 landen wereldwijd.

*NPD Group Consumer Tracking Survey YE Q2 2020