NL

PASVORMEN & MATEN

Omdat NYDJ een Amerikaans merk is, zijn de maten die aangegeven worden op het label in de broek Amerikaanse maten. Op onze website kun je gewoon je EU-confectiemaat bestellen. Naast onze Regular collectie hebben we ook Petite, Tall en Plus collecties, ieder met hun eigen unieke eigenschappen. Onze Regular, Petite en Tall collecties zijn verkrijgbaar in de EU-maten 30-48 en onze Plus collectie is verkrijgbaar in de EU-maten 44-56.

Wij raden altijd aan onze broeken één maat kleiner te kopen dan je gewend bent. Neem een kijkje in onze maattabel om jouw perfecte maat te vinden. 

Lengte
Naast deze confectiematen bieden we ook verschillende lengtematen. De lengte van een jeans geven we aan met de binnenbeenlengte. Dit is de lengte van de broekspijp, gemeten van het kruis tot de enkels. NYDJ biedt de volgende lengtematen:

Petite (kort) 75 cm (29,5 inch)

Regular (standaard)79-84 cm (31-33 inch)

Tall (lang) 89-91,5 cm (35-36 inch)

Plus (standaard) 79-84 cm (31-33 inch)

Pasvormen

edere vrouw verdient een geweldige jeans en niet elk figuur is hetzelfde. Onze Regular, Petite, Tall en Plus collecties zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, waardoor je altijd de perfecte jeans voor jouw figuur kunt vinden. Lees hieronder meer over de collecties.

Regular - standaard pasvorm 
Regular is onze standaard pasvorm. Regular (standaard) modellen zijn verkrijgbaar in de EU-maten 30-48. Deze hebben een binnenbeenlengte van 79-84 cm (31-33 inch).

Bekijk hier onze Regular modellen >

Petite – voor kleinere vrouwen
Petite (kleine) maten zijn verkrijgbaar in de EU-maten 30-48 en speciaal ontworpen voor vrouwen met een lengte tot 1,63m. De broek valt proportioneel kleiner: de broekomvang is naar verhouding wat smaller rond de heup en het bovenbeen. Daarnaast valt de taille iets lager. De lengte is wat korter, namelijk 75 cm (29,5 inch). Petite broeken zitten bij kleinere vrouwen als gegoten. De Petite modellen zijn te herkennen aan de ‘P’ aan het begin van een productcode. Ook wordt het vermeld in de omschrijving en titel van een product.

Bekijk hier alle Petite modellen >

In de maten Regular en Plus ontwerpen we ook kortere broeken die tot de enkel komen. Dit zijn de zogeheten Ankle jeans. Ook dit model kan uitkomst bieden voor kleinere vrouwen.

Tall – voor lange benen
Tall (lange) maten zijn verkrijgbaar in de EU-maten 30-48 en speciaal ontworpen voor vrouwen van 1,78m en langer. De been- en heupomvang komt overeen met onze Regular modellen, maar de lengte van de broekspijp van deze Tall jeans is langer, namelijk 89 tot 91,5 cm (35-36 inch). Onze Tall modellen zijn te herkennen aan het woord ‘Tall’ in de omschrijving en titel van een product.

Bekijk hier alle Tall modellen >

Plus – voor een maatje meer 
Plus maten zijn verkrijgbaar in de EU-maten 44-56 en speciaal ontworpen voor vrouwen met een maatje meer. Ten opzichte van de Regular maten zijn de Plus maten naar verhouding wat ruimer rond taille, heup en bovenbeen. De Plus modellen zijn te herkennen aan de ‘W’ aan het begin van een productcode. Ook wordt het vermeld in de omschrijving en titel van een product.

Bekijk hier alle Plus modellen >