How to wear: NYDJ Blouses

Bij NYDJ houden we van jeans en broeken, maar wist je dat onze collectie verder gaat dan dat? Want een nieuwe jeans moet je natuurlijk altijd kunnen combineren met een prachtige top. Daarom bieden wij jou de perfecte blouses van hoogwaardige kwaliteit en altijd stijlvolle designs. Maar wat maakt deze blouses nu zo populair?

 

Van Pintuck tot Perfect

Met zoveel verschillende soorten blouses in de collectie van NYDJ zit er gegarandeerd altijd wel een voor je tussen. Deze variëren van Pintuck tot Perfect en van Bishop Sleeve Peasant tot een Modern Blouse. Ieder met haar eigen look en feel. Dankzij de verschillende prints en designs zijn de blouses ook gemakkelijk te combineren met zowel een basic jeans als een broek met een print.

Elke basic blouse van NYDJ is gemaakt van 100% polyester. Dankzij de verticale plooien op de achterzijde valt de blouse perfect om het lichaam en flatteert ze elk figuur. Elke blouse is afgewerkt met haar eigen stijl. Dit kan variëren van een opstaande kraag tot een knoopsluiting aan de voorkant. Of van driekwart mouwen tot aan ruches om de pols voor een verfijnde afwerking.

 

Hoe te combineren

Dankzij het brede assortiment kun je in ieder geval voor elke jeans een passende blouse vinden. Nu is het nog een kwestie van een passende top bij die ene jeans of broek te vinden. Gelukkig geeft NYDJ je altijd meerdere opties. Ben je op zoek naar een elegante look? Combineer dan bijvoorbeeld onze Pleated Peasant Blouse met een mooie Straight of Skinny. Liever een comfortabele outfit voor een dagje uit? Ga dan eens op zoek naar onze Pintuck Blouses en stijl deze met elke jeans.

Wist je dat wij eens in de zoveel tijd een Mix & Match nieuwsbrief sturen, waarin we de mooiste items combineren met elkaar? Zo hoef jij niet te twijfelen, maar kun je het zo in je winkelmand plaatsen! Daarnaast hebben onze modellen ook altijd de leukste combinaties aan. Op deze manier zie jij in een oogopslag welke tops je het best kunt combineren met een bepaalde jeans. Deze kun je terugvinden in onze collectie.

Mocht je echt nog twijfelen, kun je altijd advies vragen aan het NYDJ team door een mail te sturen naar customercare@nydj.eu.

 

Welke blouse draag je wanneer

Nu begrijpen we dat niet elke blouse voor elk moment geschikt is. Ook daarvoor heeft NYDJ een oplossing. We hebben namelijk blouses die wat chiquer zijn en je kunt dragen tijdens een diner of zakelijke afspraak. Maar ook vrolijke blouses voor de dagelijkse look. Zomer of winter? Dat maakt helemaal niets uit. Dankzij de luchtige stof en keuze uit Sleeveless, driekwart of lange mouwen is er voor elk seizoen een passende blouse.

Om je jeans of broek te combineren met de juiste blouse is dus een eitje. Dankzij onze brede collectie met verschillende ontwerpen, verfijningen, prints en designs shop je bij NYDJ jouw favoriete tops. Eén ding is zeker, ze bieden je comfort en maken je outfit altijd compleet.

Door Martens Fashion Group

Alle blogs bekijken

Zes manieren om je kleding te strijken zónder strijkijzer

Je kent het vast wel. Je hebt een belangrijke afspraak waar je er op je best uit wil zien en daarom al helemaal hebt bedacht wat je aantrekt. Juist...

ESSENTIALS BY NYDJ

Jeans passen overal bij en gaan nooit uit de mode. De variatie van kleuren, wassingen, pasvormen en maten maakt de broek immer interessant. Dan heb...