<FONT COLOR=black>How to style: A Strawberry body shape

Zoet, sappig en sexy: de aardbei. Dit figuur heeft brede schouders en rug, volle borsten en slankere benen en kleine billen. Je mag je borsten dan ook zeker als pluspunten zien en je hierop kleden. Maar zoals bij ieder ander type is het ook voor de aardbei belangrijk om je body in balans te brengen. Maar welke kleding kun je hier het beste voor dragen? Wij leggen het je uit.

Net als het atletische lichaamstype gaat bij de aardbei ook de meeste aandacht naar het bovenlichaam. Daarom is het ook voor dit figuur belangrijk om dit deel minder fors te laten lijken en je benen te accentueren. Kies daarom voor kleding die de aandacht van je bovenlichaam afleidt, bijvoorbeeld effen tops met een V-hals. Met een extra volle boezen zou je kunnen kiezen voor een wikkeltop.

Combineer deze tops met broeken met een opvallende print, details en wassingen die de aandacht naar je slanke benen trekken. Ga vooral voor wat lichtere broeken in plaats van een donkere kleur. Het model dat je voor jouw figuur het best kunt kiezen is een Straight jeans. Deze zorgt er namelijk voor dat het effect van het hartvormige figuur niet wordt versterkt.

What not to do..

Kies geen vierkante colberts of vormloze, ongedetailleerde tops. Zo creëer je juist een heel ander figuur dan dat je daadwerkelijk hebt. Ook te strakke tops of tops met schoudervullingen of schouders die buiten de natuurlijke schouderlijn vallen, raden we af. Zo kunnen je brede schouders nog breder ogen en breng je je figuur buiten balans.

 

Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden wat je kunt dragen bij jouw sexy figuur. Dus laat jezelf vooral zien en wees trots op je lichaam!

 

Benieuwd naar andere figuurtypes? Ontdek ze hier.

Door Martens Fashion Group

Alle blogs bekijken

Ontdek je lichaamstype en shop je perfecte pasvorm!

Elk figuur is anders. Dat is ook de reden waarom een bepaalde broek bij de een helemaal te gek staat en voor de ander weinig doet. Als je weet welk...

Wat te doen bij: een atletisch figuur

Atletische vrouwen zijn slank, sexy en strak, maar hebben weinig taille. Qua lichaam lijkt dit type veel op het rechte figuur, maar zit het verschi...