ESSENTIALS BY NYDJ

Jeans passen overal bij en gaan nooit uit de mode. De variatie van kleuren, wassingen, pasvormen en maten maakt de broek immer interessant. Dan heb je naast deze begrippen ook nog de keuze uit een dure of goedkope variant. Kortom, de keuze is eindeloos. En dat is maar goed ook. Want als we allemaal in dezelfde jeans of broek zouden lopen, wordt het wel erg eentonig. Toch is een paar standaard jeans in je garderobe nooit een slecht idee. Daarom heeft NYDJ een collectie met tijdloze stijlen die altijd op voorraad zijn. Zo kun jij het hele jaar door de perfecte, klassieke jeans shoppen.

 

Welke jeans past het best?

De meest gangbare kleuren blijven blauw, grijs en zwart. Deze kleuren passen onder bijna elke top en zijn gemakkelijk te combineren met zowel een paar trendy hakken, stoere sneakers of luchtige slippers of instappers. Je kunt voor tijdloze items ook beter kiezen voor een broek zonder print of heftige kleur. Je weet nooit welke kant de modetrends opgaan en of je dat model tegen die tijd nog kunt dragen.

Naast de kleur heb je ook nog variaties in wassingen en pasvormen. Ga je voor een denim wassing met wat vervaging op de bovenbenen? Of liever voor kleine of grote gaten rondom de knieën? Ook hier lopen de ontwerpen enorm uiteen. Maar het verhaal is hetzelfde: ook deze modellen blijven niet voor altijd in de mode. Wil je dus een echte Essential in je garderobe hebben liggen, houd het dan vooral bij een basic model.

 

Kwaliteit boven kwantiteit

Door de broeken op de juiste manier te stijlen, creëer je in een handomdraai de juiste look voor jouw zakelijke afspraak, feestje of romantische etentje. De tijdloze klassiekers zijn gemaakt van premium denim. Dit stevige materiaal bevat precies genoeg stretch, zodat jij je altijd vrij kunt bewegen. Daarnaast zorgen de hogere taille en perfect geplaatste achterzakken ervoor dat jouw figuur extra mooi uitkomt. Denim is een sterke stof die wordt gebruikt voor spijkerbroeken, zodat ze lang meegaan en hun comfort en kwaliteit niet vergaan. Je kunt dus beter een investeren in een dure broek, zodat je hier jarenlang plezier van kunt hebben.

 

Lift Tuck Technology

Wij geloven dat er voor iedere vrouw de juiste broek bestaat en dat deze ook binnen handbereik moet zijn. Comfort en stijl staan bij NYDJ hoog in het vaandel. Om de juiste combinatie te bieden, hebben wij onze broeken en jeans voorzien van de exclusieve Lift Tuck® Technology en zijn ze ontworpen in de meest innovatieve stoffen. De jeans zijn ontworpen om jouw figuur te doen stralen, te flatteren en om jouw vrouwelijke rondingen nog mooier uit te laten komen. Bekijk nu onze tijdloze collectie met klassieke denimstijlen en zorg dat jouw garderobe altijd-te-dragen jeans bevat!

Door Martens Fashion Group

Alle blogs bekijken

Hoe stijl je: NYDJ Blouses

Bij NYDJ houden we van jeans en broeken, maar wist je dat onze collectie verder gaat dan dat? Want een nieuwe jeans moet je natuurlijk altijd kunne...

WATER CONSCIOUS DENIM

Nederland is echt een spijkerbroekenland. Wist je dat Nederlanders gemiddeld het grootst aantal jeans per persoon bezitten ter wereld? De gemiddeld...